© Copyright HellóHallóPark Hongarije 2006 - 2015, Alle rechten voorbehouden.
Falujárók útja 8, H-2177 Erdőtarcsa, 035-7110437 (NL) of +36-70-3214038 (HU)

Info  -  Acties  -  Camping  -  Manege  -  Verhuur  -  Arrangementen  -  Activiteiten  -  Bezienswaardigheden

Gastenboek  -  Prijslijst  -  Reserveren  -  Route  -  Links  -  Disclaimer

Hongarije 6-10-2011, Sil en Paulus, Zo op deze manier hebben we weer een paar fijne dagen meegemaakt. Het Appartement is Top!! De douche super. Tot de volgende keer Istvan, Hugo en Ria van Roos.
Hongarije 14-9-2011, Beste Sylvia en Paulus, Onze eerste vakantie in Hongarije is zeker door jullie hartelijke ontvangst en verblijf een succes geworden. We kwamen bij jullie als eerste overnachtings plek met doel een paar dagen te blijven, en uiteindelijk een dikke week gebleven. Dat we nu vertrekken heeft zeker niets met jullie te maken, maar omdat we graag nog de rest van het land willen bekijken. In jullie omgeving is ook voldoende te zien en we hebben ons iedere dag zeer vermaakt. Zeker de paardenshow was een leuke tip. We hopen dat jullie al jullie dromen kunnen waarmaken. Veel succes. Lieve groet van Wiggert en Bernadette de Wit, Schiedam.
Hongarije 19-8-2011, Hallo, Onze vakantie hier was top! en we zullen hier zeker nog eens terug komen! Er is hier zo-veel te doen, niet alleen voor kinderen maar ook voor volwassenen! We hebben heerlijk buiten gereden (ook al was het alleen in stap) en volgende keer gaan we in galop door de velden! Dat er zoveel dieren zijn is erg leuk want zo kan je je geen moment vervelen! Hopelijk tot de volgende keer!! Groetjes: fam Holt / Renkema
Soms zijn er van die campings waar je je in 1 seconde thuis voelt en waar dat huis gevoel nooit meer weg gaat. Heel soms .....HelloHalloPark is er een van. Beste Luiden, het was geweldig om hier 12 dagen te gast te mogen zijn! Zoals jullie zijn zijn er maar weinig. Ik zou pagina's vol met onzin en zin kunnen schrijven over bv de harricovert slakken, de ondergelopen rijbak, de vele usp's welke we verzonnen hebben om jullie bedrijf groeiend en bloeiend te maken, het therapeutische bessen plukken, het "geleuter" op het terras, Paulus zijn water gevoel, de stoere rijverhalen, het uren lange Nintendo'en van Renske samen met Ivo en Jennefer, maar dat doe ik niet.... Het boekje zou te klein zijn. Eigenlijk wil ik daarom maar afsluiten met de woorden: Dank! jullie zijn kanjers! Fijn dat we deze dagen bij jullie mochten zijn! Suc7 met de uitbouw en het tot groei en bloei brengen van jullie bedrijf. Wij zijn er van overtuigd dat dat met jullie focus en inzet helemaal gaat lukken. Houd ons op de hoogte! Gegroet Edwin & Marielle & Renske (die van het stukje hiernaast). PS Denken jullie af en toe ook nog aan ons bij het schrijven van de persberichten en het binnenhalen van de ezels?
30-07-2011, Lieve Sylvia Paulus, Ivo, Jennefer, Ikkie, Blacky, Snoepie, Lucky, Mister Felix, Sisi, Rozi, Horatio, Princess, Kaspar, Kupido en ook nog pluis. Ik vond het hier echt heeeeel leuk. En heb ook heeeeel veel geleerd met paardrijden. En bedankt dat ik ook nog bij jullie mogt logeren, en hopelijk komen we hier nog heel veel keer terug ( maar dan wel met zon), Renske
Hongarije Erdőtarcsa, 28 Juli 2011.
Beste Sylvia & Paulus + kids, plotseling kwamen we dan bij jullie verzeild door 't slechte weer in Slowakije. We hebben 't hier erg naar ons zin gehad mede dankzij jullie spontaniteit. Ook hebben we veel meegemaakt, 's nachts hooi uit elkaar trekken, ja dat gaan we echt missen. Ook leuke buitenritten gemaakt, erg leuke ervaring! Bedankt en hopelijk tot snel ziens, Groetjes Jacobus, Marianne, Ricardo en Raymond + Bobby.
Hongarije Erdőtarcsa, Donderdag 28 Juli 2011
Beste Sylvia en Paulus, onverwachts zijn we bij jullie aangeland. Gezellig terrein en goed sanitair. Bovenal een fijn en gezellig ontvangst. Wij hebben jullie manier van "met gasten omgaan" erg gewaardeerd. Wij wensen jullie nog een fijne zomer toe en hopen jullie volgend jaar weer te mogen ontmoeten. Het ga jullie goed. Ria en Piet Bijl, Dordrecht.
Hongarije Erdötarcsa, wo 27-07-2011
Beste Sylvia en Paulus, Ivo en Jennefer, Het was weer super gezellig! Ik heb veel geleerd van de rijlessen en weet nu hoe ik Bas aan moet pakken. Princess, Horatio, Kupido, Kaspar, Felix, Sissie, Pluis, Lucky, Ikkie en Blackie / Vlekkie zijn nog even lief. En ook Rozi en Snoopy zijn super lief. Ik hoop echt dat we volgend jaar weer komen! Groetjes Marlies, Roelf en Liesbeth, Roosje PS Sterkte met Kupido! PPS Ik ga het hier missen
Erdőtarcsa Hongarije, 26-7-2011
Beste Sylvia en Paulus, Wij waren niet van plan om dit jaar Hongarije aan te doen maar het weer in Polen was wat minde waardoor we bij jullie op de camping zijn terecht gekomen. We hebben genoten van jullie spontaniteit en gastvrijheid. Jammer genoeg konden we maar twee dagen bij jullie zijn omdat we naar kennissen in Kisdorog door moesten. Hartelijk dank voor jullie gastvrijheid en we hopen dat jullie nog een goed jaar mogen hebben om nog meer idealen te verwezenlijken. Groeten Adri van Strijen en Fennie Slagter, Dordrecht
25 juli 2011
Beste familie van Melsen, We deden jullie camping aan voor een paar dagen en hebben het erg naar onze zin gehad. Jullie hebben het heel mooi voor elkaar hier en we wensen jullie alle goeds voor de toekomst! Dirk en Janny Huizinga.
8 juni 2011, Beste Paulus en Sylvia, Ivo en Jennefer. Via Koos Schanssema zijn we bij jullie tercht gekomen. We hebben het hier erg naar ons zin gehad. We bewonderen jullie moed om aan zo'n avontuur in Hongarije te beginnen en hopen dat jullie dromen eens werkelijkheid zullen worden voor zover ze dat al niet zijn. We wensen jullie een goede zomer met veel gasten. Anneke en Gijs
8 juli 2011
Beste Fam. Van Melsen,
We zijn niet zolang bij jullie geweest, maar hebben zoals al de voorgaande toch van jullie hartelijkheid en gastvrijheid genoten. Bedankt voor al de informatie, zo hebben wij de omgeving beetje kunnen verkennen en andere zichten dan bij ons gehad. En Paulus, je hebt niet gelogen het restaurant aan de visvijver was zeer mooi, maar vooral heel lekker. Ook onze kinderen vonden het zeer leuk met de speelkameraadjes. Wij wensen jullie veel succes voor de toekomst! en wie weet tot nog een keer. Stefan en Natasje met Mathieu en Ghislain uit Móricgát (HU)
25-6-2011
Beste Sylvia en Paulus,
Dank het briefje in Gyöngyöspata vonden we jullie camping.
We hebben genoten van jullie gastvrijheid en de fijne plaats op deze goed verzorgde camping.
Jammer dat we naar huis moeten!
We zullen deze ervaring doorgeven in Nederland.
Wij wensen jullie heel veel sterkte en succes voor de toekomst, samen met jullie lieve kinderen!
David en Corrie
22-5-2011
Beste Paulus, Sylvia en kids,
Bij toeval ontdekten wij jullie camping en we vonden het er erg leuk.
Zoveel gast vrijheid en informatie over de omgeving.
Geweldig.
Kees en Lammy Nijdam
Referenties en Gastenboek 2011 en 2010 van HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege


 
Beste Paulus, Sylvia, Ivo en Jennefer,
Min of meer toevallig landden wij op jullie stek.
We waren gelijk "verliefd"!
Dank jullie voor de leuke tijd, de gezellige babbels en de mooie wandeling!
Fred en Els
19-4-2011
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije april-2011
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije mei-2011
Gastenboek HelloHallo Hongarije april 2011
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2011-41
Camper Ivo en Jennefer, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2011, Anneke + Gijs
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2011, Stefan + Natasja
Gastenboek HelloHalloPark Erdotarcsa Hongarije 6-2011
Gastenboek HelloHalloPark Erdotarcsa Hongarije 6-2011A
Gastenboek HelloHalloPark Erdotarcsa Hongarije 6-2011B
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2011, Dirk + Janny
Vakantie HelloHalloPark Hongarije, Mathieu poetst Princess
Motorfiets Ivo Duits, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Gastenboek HelloHalloPark 2011, 27 + 28 Juli
Gastenboek HelloHalloPark 2011, 28 Juli
HelloHalloPark Hongarije Nintendo upgarde centrum voor Raymond
Paardrijden op HelloHalloPark Erdotarcsa Hongarije vakantie camping en manege
Paarden Rijtuigtochtje HelloHalloPark Hongarije
Buitenrit Renske, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Nintendo, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Gastenboek HelloHalloPark 2011, 30 Juli
Gastenboek HelloHalloPark 2011, Plugjes
Renske met de waakhond Ikkie van HelloHalloPark Hongarije
Marshmallows roosteren op HelloHalloPark Hongarije
Meneer Felix de knuffel kat van HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Marshmallows roosteren kampvuur, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Gastenboek Appartement HelloHalloPark Hongarije 2011, Fam. Holt
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2011, Wiggert + Bernadette
Gastenboek Appartement HelloHalloPark Hongarije 2011, Ria + Istvan
Douche appartement HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Boy en Snoopy HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Uitzicht op Kasteelhotel Erdotarcsa Hongarije, HelloHalloPark vakantie camping en manege
Paardrijden kasteel hotel Erdotarcsa, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Douche cabine appartement HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
11-8-2010
Lieve Sylvia en Paulus,
Het was weer fijn op de camping. We hebben heerlijk ontspannen. Paardrijden, de poesjes, de kluswerkzaamheden; het was weer genieten. We nemen weer een leuke herinnering mee naar huis in de vorm van een jong monster. 's avonds heerlijk op de veranda gezeten. Charlotte vond het heel leuk om de nieuwe pony in te rijden. Volgend jaar weer! Groetjes van Erik en Wil, Charlotte en Marjolein.
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2010 bas en marjan
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2010 Carine
Hoog zwangere Lucky van HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Poesjes katten HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Lucky bevallen van een vijfling, HelloHalloPark
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2010-5 Ronald en Jacintha
HelloHalloPark vismeertje
HelloHalloPark visje van de haak
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2010-8 Jeroen
HelloHalloPark galopje met Horatio
HelloHalloPark Hongarije 2e ingang
galopje, 2e ingang HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Gastenboek HelloHalloPark Hongarije 2010 Erik en Wil
Een van de Monsters van HellHalloPark Hongarije
De meiden op Horatio en Princess bij HelloHalloPark Hongarije
Camper met Lomax bij HelloHalloPark Hongarije
Lomax oldtimer bij HelloHalloPark Hongarije
paarden katten lomax oldtimer HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Nagestuurd bericht voor jullie Gastenboek, betreft 31/7/2010
 
In 2010 moest alles anders, de gebruikelijke vakantie bestemmingen hadden we allemaal al eens gedaan. Aangezien we van paarden houden (en van fotograferen en mountain-biken) ging Jeannet op het internet zoeken naar een oplossing voor al deze uitdagingen. Op de site van SVR vond ze camping Hello Hallo Park in Hongarije. In eerste instantie zei ik tegen Jeannet, ik weet het niet,........wil je dat echt?  Jaaha, was het overduidelijke antwoord! OK, wij gaan naar Hongarije, naar Sylvia, Paulus, Jennefer & Ivo. Lekker op ons gemak met de caravan zijn we in twee-en-een-halve dag naar Erdotarsca  gereden en kwamen we op de camping aan. Na een hartelijk ontvangst hebben we een mooi plekje uitgezocht en de spullen neergezet. Binnen een paar minuten voelde het goed en vertrouwd, het leek wel of we Sylvia al eeuwen kenden, terwijl we haar voor het eerst zagen. Nadat we ook kennis gemaakt hadden met Paulus, Ivo & Jennefer kon niets onze welverdiende vakantie in de weg staan. We hebben heel veel ondernomen. Veel naar buiten met de paarden, lekker de vrije natuur in, het onbekende op de rug van een braaf paard ontdekken........geloof me dat is echt gaaf. Omdat ik niet een ervaren ruiter ben, heeft Sylvia me eerst een beetje vaardigheden bijgebracht gedurende een lesje in de rij-bak. Dat voelde snel vertrouwd, eerst op de super brave Horatio, en ja later zelfs op de hengst:  Kaspar (in de rij-bak) Echt leuk. We hebben erg veel gezien in de omgeving, we zijn zelfs twee volle dagen in Boedapest geweest, daar raak je niet uitgekeken, en uit gefotografeerd......... Ook hebben we veel op de mountain bikes gereden, eerst met Paulus en later nog met mijn fietsmaatje die ik makkelijk overhaalde om ook een weekje naar Hello Hallo Park te komen om daar gezamenlijk de omgeving te verkennen. Kortom er is echt veel te doen op die ogenschijnlijk kleine rustige camping.
Wij gaan in ieder geval in 2011 weer terug, mijn plekje staat al gereserveerd !!
Sylvia, Paulus, Jennefer & Ivo, onwijs bedankt voor de leuke tijd en graag tot de zomer 2011
 
Koos & Jeannet Schanssema
Hongarije Vakantie camping Paardrijden
Hongarije Vakantie Boedapest Heldenplein
Referenties en gastenboek HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Referenties en Gastenboek 2011 en 2010, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege

Boy en Snoopy, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Waakhond ikkie, kat Felix, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Paardenkoets, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Hooibalen Erdotarcsa, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Tent, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Princess pony, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
vissen vismeertje visjes, HelloHalloPark Hongarije vakantie camping en manege
Homepage HelloHalloPark Hongarije Vakantie & Rust bij HelloHalloPark Hongarije Accommodaties van HelloHalloPark Hongarije Camping HelloHalloPark Hongarije Camping Impressie van Camping HelloHalloPark Hongarije Camping Faciliteiten van Camping HelloHalloPark Hongarije Vakantieplezier bij Camping HelloHalloPark Hongarije Natuur rondom Camping HelloHalloPark Hongarije Het klimaat bij Camping HelloHalloPark Hongarije Dagtochten bij Camping HelloHalloPark Hongarije Culinair bij Camping HelloHalloPark Hongarije Resumé waarom Camping HelloHalloPark Hongarije Appartement van Camping HelloHalloPark Hongarije Bed and Breakfast kamer van Camping HelloHalloPark Hongarije Caravan met voortent van Camping HelloHalloPark Hongarije Slaaptent van Camping HelloHalloPark Hongarije Acties en Promoties van Camping HelloHalloPark Hongarije Aanbiedingen van Camping HelloHalloPark Hongarije Arrangementen en Package Deals van Camping HelloHalloPark Hongarije Activiteiten bij Camping HelloHalloPark Hongarije Activiteiten overzicht van Camping HelloHalloPark Hongarije Speciale Activiteiten van Camping HelloHalloPark Hongarije Wandel-3-daagse van Camping HelloHalloPark Hongarije Mountainbike tochten van Camping HelloHalloPark Hongarije Fiets tochten van Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijden & Show bij Camping HelloHalloPark Hongarije Schatzoeken of Geocaching bij Camping HelloHalloPark Hongarije Gratis kamperen bij Camping HelloHalloPark Hongarije Bezienswaardigheden rondom Camping HelloHalloPark Hongarije Bezienswaardigheden rondom Camping HelloHalloPark Hongarije Omgeving van Camping HelloHalloPark Hongarije Het dorpje Erdotarcsa waar Camping HelloHalloPark Hongarije is Cserhát vulkanisch gebergte omgeving Camping HelloHalloPark Hongarije Provincie Nograd waar Camping HelloHalloPark Hongarije is Paardrijden Paardrijvakanties van camping HelloHalloPark Hongarije Wandelvakanties van Camping HelloHalloPark Hongarije Fietsvakanties van Camping HelloHalloPark Hongarije Foto Galerij van Camping HelloHalloPark Hongarije PaardenSport en Paardrijden bij camping HelloHalloPark Hongarije Manege Paardrijden buitenritten bij camping HelloHalloPark Hongarije Manege impressie van Camping HelloHalloPark Hongarije Paarden van Manege en Camping HelloHalloPark Hongarije Paarden Pension bij Manege en Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijlessen bij Manege en Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijlessen zitlessen tijdens uw vakantie op Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijlessen dressuurlessen tijdens uw vakantie op Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijlessen springlessen tijdens uw vakantie op Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijden tijdens uw vakantie op camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijden buitenritten tijdens uw vakantie op Camping HelloHalloPark Hongarije Paardenrijden endurance lange-afstand-rijden bij Manege en Camping HelloHalloPark Hongarije Paardrijden Paardrijvakanties van camping HelloHalloPark Hongarije Paardenrusthuis bij manege HelloHalloPark Hongarije Paardentips van camping HelloHalloPark Hongarije Paarden tekoop en verkoop HelloHalloPark Stables Hongarije Paarden Links van HelloHalloPark Stables Hongarije Vakantie-huizen te koop bij HelloHalloPark Hongarije real estate agency Vakantie-huizen boerderijtjes te koop bij HelloHalloPark Hongarije real estate agency Aankoop tips voor Vakantie-huizen vakantie-boerderijtjes van HelloHalloPark Hongarije real estate agency Links over Vakantie-huizen vakantie-boerderijtjes van HelloHalloPark Hongarije real estate agency Aanvullende Activiteiten / Diensten van HelloHalloPark Hongarije Evenementen van HelloHalloPark Hongarije Auto toerisme als activiteit van HelloHalloPark Hongarije Huizen Beheer als activiteit van HelloHalloPark Hongarije Caravanstalling als activiteit van Camping HelloHalloPark Hongarije Verkoop Bioproducten als activiteit van HelloHalloPark Hongarije Begeleiding van uw Paardenwedstrijden in Hongarije door HelloHalloPark Hongarije Diversen zoals gastenboek van HelloHalloPark Hongarije Contact en Info van Camping HelloHalloPark Hongarije Gastenboek van Camping HelloHalloPark Hongarije Gastenboek 2014 van Camping HelloHalloPark Hongarije Gastenboek 2013 en 2012 van Camping HelloHalloPark Hongarije Gastenboek 2011 en 2010 van Camping HelloHalloPark Hongarije Gastenboek 2009 en 2008 van Camping HelloHalloPark Hongarije Prijslijst van Camping Appartement manege HelloHalloPark Hongarije Vakantie Reserveren bij Camping Appartement HelloHalloPark Hongarije Route beschrijving naar Camping Appartement manege HelloHalloPark Hongarije WebLinks van Camping Appartement manege HelloHalloPark Hongarije Hongarije WebLinks van Camping Appartement manege HelloHalloPark Hongarije Link Partner WebLinks van Camping Appartement manege HelloHalloPark Hongarije
Wij belonen onze trouwe terugkerende gasten met 10% extra korting! (wel reserveren)